3P Voetbal – VKS Hamme-Zogge: Kristof D’Heer heeft een keelontsteking en Ozen is ziek en zijn dus twijfelachtig. Rotthier is uit voor de rest van het seizoen. Voor Claus en De Clercq komt dit weekend te vroeg. Zij maken wellicht minuten bij de beloften.

3P Voetbal – Rangers Opdorp: De Bie is geschorst. De Keukelare (operatie) en Vervondel (ziek) zijn niet inzetbaar.

3P Voetbal – FC Moerbeke: Thijs De Volder, Maarten Leybaert, Maxim Laeremans, Kris Clauwaert en Ruben Stals zijn nog steeds geblesseerd. Kor Notteboom hervat bij beloften.

3P Voetbal – Robur: Thijs (hamstringblessure) en Thimo Mathieu (influenza) zijn niet inzetbaar.  De broers Bogaert zijn twijfelachtig. De Cock is geel geschorst

3P Voetbal – OB Lebbeke: Cassiman (bil), Farratou ( enkel), Ayari (bil) en Redant (knie) zijn onzeker. Bagirov en Bezna verblijven in het buitenland.

3P Voetbal – FC Eksaarde: Nick Fiers is onzeker

3P Voetbal – KSK Klinge: Gijsel en Schippers komen terug uit blessure. Kegels en Van Dijck zijn geschorst .Rombaut en Dams zijn geblesseerd.

3P Voetbal – VKS Hamme-Zogge: Deze week werd met een aantal kernspelers een nieuwe overeenkomst gesloten voor het seizoen 2023-2024: Dimitri Van De Mergel, Sergen Özen, Keith Baert, Anas Sens, Ilias Aouriaghel, Brian Troch, Khaled Olukichki, Jari De Wilde, Cedric Rottier, Diaz Van Overloop, Kristof D’Heer en Elias Hadouch.