4P Voetbal –  H. Sint-Pauwels: Serjan Hotaj zit zijn laatste dag schorsing uit

4P Voetbal – FC Sint-Niklaas: Wesley Leijzen is nog niet beschikbaar. Bram De Bock doet matchritme op bij de beloften. Kiany Moykens werkt aan zijn comeback. Hannes Moyaert zal pas na nieuwjaar speelklaar zijn.

4P Voetbal – SK Sint-Niklaas B: Yèntl De Rongé, Gregory Verleye en Christophe De Brabander zijn geblesseerd. Dries Benali, Damon Delaruelle, Gilliam Van Der Auwera hebben een deel getraind maar zijn nog niet fit genoeg. Bram Borghijs is nog steeds op Erasmus

4P Voetbal – HRS Haasdonk B: Mathias De Brauwer, Thomas Van der Meire, Joren Calle, Nicky Merckx en Timothy Smet zijn geblesseerd.

4P Voetbal –  Blauw Wit Temse: Ali Mohamadi is op huwelijksreis

4P Voetbal –  WS Sombeke: Marco Verhoosel  is gekwetst. Sten Leybaert heeft de griep.

4P Voetbal –  Bosdam: Olivier Buys is geel geschorst. Pieter Weyn en Arne Rottier zijn op weekend.

4P Voetbal –  FC Daknam: Volkan Demirkol, Tycho De Bock en Seppe Van Cleemput zijn out met blessures. Pedro Van Buynder heeft net hervat na een lange blessure en is nog niet speelklaar.

4P Voetbal –  PD Kruibeke: Jonas Van Moer, Jeroen Rothier, Jan Hubrechts en Sven Verhelst zijn twijfelachtig wegens ziekte.

4P Voetbal –  VOS Reinaert: Tuur Geers en Foeke Apers zijn geel geschorst. Nand De Klerck onderging een kaakoperatie. Toon Van Wolvelaer, Bob De Witte en Alvin Ramic zijn geblesseerd. Piet Van der Gucht en Dries Nys zijn twijfelachtig.

4P Voetbal –  VK Tielrode: Yassin Azibou, Wout Van Puyvelde en Maher Zaidi zijn geschorst. Sander Verschooren (kuit) en Siemen Van Den Branden (ziek) zijn niet inzetbaar.  Dries De Groot Dries (knieletsel) out de rest van het seizoen. Tristan Bertels is nog een vraagteken, hij verzwikte zijn enkel op training.