In tweede provinciale C blijft het, halfweg de competitie, bijzonder spannend. Het verschil tussen leider Sinaai en het nummer twee Doorslaar A bedraagt slechts twee punten. Zondag ontvangt SKL Doorslaar A White Boys, dat best nog wat puntjes kan gebruiken.

Stanny De Beule gaat zondag met SKL Doorslaar A op zoek naar de eerste driepunter van 2023. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het zal voor mij de eerste keer zijn dat ik tegen White Boys speel” aldus Stanny De Beule. “Ik heb wel nog met Daan Van Der Loo samengespeeld, maar de andere spelers ken ik niet zo goed. Ik heb wel gezien dat ze op Vrasene en Sint-Gillis-Dendermonde zijn gaan winnen.”

 “We mogen ons niet laten leiden door de plaats in het klassement, je moet altijd respect tonen voor je tegenstander. Voetbal is een sport waar winst of verlies dikwijls afhangt van kleine details.”

“Voor het verdere verloop van de competitie moeten we als team elke week ons spel kunnen spelen. Op momenten dat het iets minder gaat moeten we rekenen op een stevige en goede mentaliteit. Als team spelen daar gaat het over in voetbal. We hebben een heel mooie heenronde gespeeld, met zoals elke ploeg, een paar ups en downs. Het seizoen is nog lang, er kan nog van alles gebeuren.”

“Als ik voor de titelstrijd echt namen moet noemen dan denk ik uiteraard aan Sinaai en aan onszelf, maar ook ploegen als Sint-Gillis-Waas, Kruibeke en Kieldrecht mogen niet onderschat worden. Maar zoals ik al zei het is nog lang, laat het ons match per match bekijken en laat ons in de eerste plaats naar onszelf kijken.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – SKL Doorslaar