Vorig weekend won VW Hamme het belangrijk duel met SV Anzegem. Op het halfuur opende Djeff Smet de score, op slag van rust maakte Jim Van Osselaer er 2-0 van. Met nog een twintigtal minuten te gaan trof Djeff Smet een tweede maal raak. Van op de stip kon Anzegem nog milderen zodat VW Hamme won met 3-1 cijfers. Het wordt nu uitkijken naar het resultaat van zondag op Drongen, mits winst is de tweede periode binnen voor de Wuitens.

Djeff Smet (VW Hamme). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Uiteraard zijn we zeer tevreden over onze match tegen SV Anzegem” klinkt het bij Djeff Smet. “De ganse ploeg heeft een goede prestatie neergezet, daar zijn we dan ook heel blij mee. Het is duidelijk dat we als team nu één ding willen en dat is winnen op Drongen zodat die periodetitel voor ons is. We staan momenteel op de derde plaats in het klassement, dat is ook de plaats die we verdienen. We hebben deze plaats zeker niet cadeau gekregen, we hebben er als ploeg hard voor gewerkt.”

“Ik herinner mij dat in de heenronde Drongen vooral in blok speelde. Maar goed we zijn er ons van bewust dat we geen enkele ploeg mogen onderschatten. Onze opdracht is dan ook om gewoon verder te doen zoals we bezig zijn en de lijn van de vorige weken doortrekken.”

Voetbal – 3de afdeling A (M) – VW Hamme