Na de overwinning tegen SK Sint-Niklaas pakt SK Berlare zes punten op negen. Of hier een vervolg wordt aangebreid tegen leider KSK Beveren weten we pas vanavond. Het belooft een spannend duel te worden want SK Berlare wil uiteraard de drie puntjes thuis houden. Of KSK Beveren de tweede periodetitel pakt hangt af van twee factoren, vooreerst moeten ze zelf winnen en bovendien moeten de buren van Svelta Melsele een steek laten vallen tegen Heikant Zele.

Kenzo Rivera Armayones (SK Berlare). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Zes op negen is op zich niet slecht, na een uitoverwinning in Munkzwalm en Sint-Niklaas” klinkt het bij Kenzo Rivera Armayones. “Dat neemt niet weg dat we zelf een zeven op negen hadden vooropgesteld. Het is bijzonder jammer van het onverdiende thuisverlies tegen Sint-Denijs. Die zijn op een diefje de drie punten komen weghalen.”

“Belangrijk was wel dat we het nieuwe jaar hebben ingezet met een sterke reeks. Dit was echt een must aangezien alle ploegen rondom ons ook punten namen. In deze reeks is momenteel de kloof tussen stijgen en degradatie niet groot. Na een zeer sterke start van het seizoen hebben we, ingevolge blessures van enkele cruciale spelers, een slechte reeks neergezet in oktober en november.”

“We zijn dit te boven gekomen en ik denk wel dat we de trein terug op de rails hebben. We staan nu op plek negen, maar uiteraard mikken we hoger. Vanavond komt leider Beveren op bezoek, die we in de heenwedstrijd hebben verslagen met 2-4. Ik verwacht mij aan een leuke en open wedstrijd met hopelijk veel supporters. Wil Beveren de periodetitel binnen halen dan moeten ze winnen. Graag willen we het ‘zwarte beest’ zijn van Beveren en de drie punten thuis houden.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – SK Berlare

. Dit aangezien Beveren moet winnen om de periodetitel binnen te halen. Graag willen we het ‘zwarte beest’ zijn van Beveren en willen we de 3 punten thuis houden.