Korte berichten: 1P voetbal

1P Voetbal – E. Zele: Yassin Badhi en Lesley Hoorens zijn onbeschikbaar. Nils De Vuyst heeft de looptrainingen hervat, Maxime Biqué is langere tijd buiten strijd

1P Voetbal – HRS Haasdonk: Kanteh( scheur quadriceps) en Nafih (pubalgie), Van Moeseke (mediale band), Frighem (botschilfer enkel) revalideren bij de kinesist en mogen volgende week de training hervatten.

1P Voetbal – SK Berlare: Sven Delanoy en Maarten De Graef zijn geblesseerd

1P Voetbal – KSK Beveren: Yannick Van Roeyen (lies/hamstrings), Jari Van Der Coelden (adductoren) en Matthias Van Goethem (schouder) zijn geblesseerd.

1P Voetbal – SK Grembergen: Joeri Van Bossuyt, Brent Claessens en Milan Van Heirsele zijn geblesseerd.

Korte berichten: 2P voetbal

2P Voetbal – H. Vrasene: Kapitein Steven Van de Vyver is nog steeds geblesseerd en mist de uitmatch op White Boys

2P Voetbal – H. Sinaai: Ziggy Janssens en Jeroen Verheyden zijn geschorst. Gerets is geblesseerd. Maxim D’hondt heeft de trainingen hervat. Coach Stefaan Staelens heeft  vorige week te kennen gegeven niet verder te doen na dit seizoen

2P Voetbal – SVE Bazel: Yannic Janssens heeft familiale verplichtingen, Dries Stuer is enkele weken out met liesblessure. Mariman kon deze week niet trainen, maar ook spits Gnana en Bart Larchanche zijn onzeker.

2P Voetbal – KJV Kruibeke: Tim Vermeulen en Troy Rensing geblesseerd

2P Voetbal – SK Kallo: Bently De Jonghe en Tibo Pieters zijn geel geschorst. Stéphane Taho (werk) en Abdoulie Jeng (ziek) zijn twijfelachtig.

2P Voetbal – KSK Kieldrecht: Jeroen Wuytack blijft afwezig door een stressfractuur. Glenn De Keyzer wordt geopereerd aan de schouder, voor hem zit het seizoen erop. Van Guyse was de ganse week ziek maar komt wellicht toch bij de kern.

Korte berichten: 3P voetbal

3P Voetbal – VKS Hamme-Zogge: Rottier is uit voor de rest van het seizoen. Troch is nog steeds gekwetst aan de buikspieren, Dheer is een groot vraagteken. Sens en Özen zijn geschorst

3P Voetbal – FC Moerbeke: Michael De Vriese, Louis Vanhoyweghen en Jens De Vos zijn geblesseerd

3P Voetbal – Robur: Thimo Mathieu, Chiel Verberchmoes, Leenderd Koppens, Gilles Rasschaert, Mich Van Hoey zijn geblesseerd. Yannick Permentier en Joren Bogaert zijn op skivakantie

3P Voetbal – SKL Doorslaar B: Simon Van Bocxlaer heeft vorige week een zware blessure opgelopen en is wellicht voor langere tijd afwezig. Lars Dhooghe, Seppe De Gucht, Milan Van Driessche en Jochen Van Bauwel zijn gaan skiën.

3P Voetbal – E. Zele B: door de financiële situatie had het bestuur al eerder aangekondigd om met onmiddellijke ingang te stoppen met de B-ploeg; het bestuur handhaaft deze beslissing ook na een tegenvoorstel vanuit de groep.

Korte berichten: 4P voetbal

4P Voetbal –  Blauw Wit Temse: Ismael Ben Ayad en Jeroen Schippers zijn geschorst. Dante Meul is geblesseerd. Arno Weyn, Seppe Van Isterdael en Joris de Paepe zijn niet beschikbaar. Maxim Van Hiel is twijfelachtig wegens blessure. Diego Van Rumst is licht geblesseerd maar is wellicht inzetbaar. Jef Maes en Jeffrey Moorthamer (ziek) raken wellicht speelklaar.

4P Voetbal –  FC Hoogeinde: Brian De Dobbelaer is geelgeschorst, Cengiz Kaplan is terug na zijn polsblessure. Stijn Borghijs maakt na maandenlang blessureleed zijn comeback bij de reserven

4P Voetbal –  WS Sombeke: Bastin Castillo en Keyby Braun zijn op vakantie. Cédric Daele (scheenbeen) en Kenny Smet (rugblessure) zijn nog steeds geblesseerd.

4P Voetbal –  Bosdam: Keanu Luyckx (uitgevallen op training met een scheur rond de enkel), Loic Vernieuwe (trouwfeest), Tibo Neveux (onzeker door blessure), Seppe Raets (blessure aan de scheen) zijn niet inzetbaar.

4P Voetbal –  FC Daknam: Branco Van Theemsche, Lukas Impens, Nathan D’Hooge zijn geblesseerd. Dario Van Elsuwege heeft schoolverplichtingen. Seppe Van Cleemput is op skivakantie.

4P Voetbal –  SVH Waasmunster: Brandon Ruythooren is out voor 6 maanden door een gescheurde kruisband, Jelle Vander Stappen heeft niet getraind ingevolge een lichte hersenschudding. Yeal Berton (werkomstandigheden) is evenmin inzetbaar

4P Voetbal – KSC Lokeren-Temse B: het hoofdbestuur heeft beslist om volgend seizoen niet meer verder te gaan met een ploeg in 4de provinciale. Hierdoor is de technische staf (David Vanhoywegen, Peter Alpaerts en Jurgen Maes) en de spelersgroep genoodzaakt om andere oorden op te zoeken.