Na de1-0 winst in de heenronde ging Rangers Opdorp zaterdagavond gelijk spelen op het veld van leider H. Vrasene. Met een doelpunt van Marouane Laacheri zag het er naar uit dat Vrasene deze partij winnend zou afsluiten. Het was in blessuretijd dat kapitein Jarne Geysels, van op de stip, de gelijkmaker tegen de netten trapte. Volgend weekend krijgen de Rangers met FC Moerbeke een oude bekende op bezoek.

Jarne Geysels (Rangers Opdorp). Foto: RV.

“Na onze zes op zes hadden we vertrouwen getankt om de leider te gaan bekampen” aldus Jarne Geysels. “In onze thuismatch hadden we hen verslagen en zijn nog steeds de enige ploeg die hen dit seizoen kon verslaan. We waren er dan ook van overtuigd dat alles mogelijk was. Iedereen was gemotiveerd om hen ook deze keer punten af te snoepen.”

“We zijn goed van start gegaan en drukten het eerste kwartier de thuisploeg op de eigen helft. We wisten te dreigen en creëerden halve kansen. We hebben het, met onze snelheid, de verdediging van Vrasene behoorlijk moeilijk gemaakt. Daarna kwam Vrasene beter in de wedstrijd en kwamen ze een paar keer gevaarlijk voor doel. Geen van beide ploegen kon echter afwerken zodat we de rust ingingen met een 0-0 stand, wat in mijn ogen een correcte weergave was.”

“Na de herneming heeft Vrasene tactisch wat bijgestuurd en zette ons zo meer onder druk. Halfweg de tweede helft scoorde een sterk Vrasene via de snelle Laacheri de openingsgoal. De thuisploeg had meer overwicht en bleef gevaarlijk, terwijl wij het moeilijk hadden om er uit te komen. Na een counter moest Buelens nog de bal van de lijn halen. In de slotfase van de wedstrijd was het pompen in de richting van hun doel. In de slotminuut ging, na een mooie actie van Aldiev, de bal terecht op de stip. Ikzelf heb dan de penalty binnengetrapt, waardoor het 1-1 werd. Dit is meteen ook het bewijs dat inzet en doorzetting kunnen lonen.”

“Komend weekend spelen we thuis tegen Moerbeke, een duel die de laatste jaren al veel leuke matchen heeft opgeleverd. Zowel Moerbeke als wij draaien na onze promotie een goed jaar. Uiteraard gaan we er alles aan doen om opnieuw punten te pakken want de heenmatch is voor ons niet goed uitgedraaid. Het is dus tijd voor revanche. We bekijken het van match tot match, want doordat voor ons niets moet kunnen we zonder stress spelen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – Rangers Opdorp