In tweede provinciale B wonnen de Sinaai Girls A met 4-2 van Exc. Mariakerke B. Met doelpunten van Laura Van Broeck (2), Zita Laroy, en Darline Vandendorp stonden de Sinaai Girls na een goed uur wedstrijd 4-0 voor. Een paar foutjes achteraan zorgden er voor dat de bezoeksters in de laatste vijf minuten nog tweemaal konden milderen. De komende zaterdag spelen ze een uitwedstrijd op het veld van FC Assenede.

Logo Sinaai Girls (RV).

“Eerlijk gezegd had ik verwacht dat we tegen Mariakerke die 4-0 voorsprong zouden vasthouden” klinkt het bij goalgetter Laura Van Broeck. “Na de rust speelden we een stukje zwakker dan in de eerste helft. Na te vermijden foutjes en miscommunicatie kon Mariakerke nog tweemaal milderen.”

“Komend weekend spelen we inderdaad op Assenede” gaat Laura Van Broeck verder. “Wij staan nu op de vierde plaats en hebben nog twee inhaalwedstrijden te spelen ten opzichte van Bosdam Beveren, die net voor ons staan. Ik hoop dan ook dat we tegen Assenede de drie punten kunnen pakken en een stapje dichter bij die derde plaats komen.”

Laura Van Broeck is pas vijftien jaar en scoort vlot. Ze heeft ambitie en legt voor zichzelf de lat behoorlijk hoog. “Ik wil later enorm graag op internationaal niveau voetballen” stelt ze. “Bij de Red Flames is mijn grote voorbeeld dan ook Tess Wullaert. Op termijn zou het leuk zijn om bij de Yellow Flames te voetballen.”

Voetbal – 2de provinciale B (V) – Sinaai Girls A