FC Heikant Zele is er ingeslaagd om SK Vlaamse Ardennen een punt te ontfutselen. Nadat vrij vroeg in de wedstrijd de bezoekers op voorsprong waren geklommen, lukte Jorn Janssens op het uur de gelijkmaker.

Jorn Janssens (Heikant Zele). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik vind dat we op basis van de tweede helft meer verdienden, maar uiteindelijk is een gelijkspel wel het meest logische” blikt Jorn Janssens terug. “We zijn er ons van bewust dat we wellicht zakken naar tweede provinciale, maar op zich is dit geen probleem voor ons. We blijven hard trainen en willen gewoonweg in de resterende wedstrijden nog zoveel mogelijk puntjes pakken. Op die manier willen we onze supporters iets teruggeven voor hun steun gedurende gans het seizoen.”

“Als ik terugblik op het competitieverloop tot nu toe dan denk ik dat we in sommige wedstrijden meer verdienden. Jammer genoeg hebben we het zelf uit handen gegeven, deels door niet genoeg ervaring en anderzijds door collectieve foutjes.”

“Maar nogmaals, zakken is op zich geen ramp voor ons. Inmiddels hebben we ons met het oog op volgend seizoen versterkt. We willen zo vlug mogelijk een vaste waarde worden in eerste provinciale.”

“Wat mij het meest zal bijblijven van dit seizoen is de ervaring om een niveautje hoger te spelen en vooral het vechten tegen de degradatie. Dat laatste was voor de meeste van ons toch wel iets nieuws.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Heikant Zele