In tweede provinciale C is promovendus FC Moerbeke aan geweldig seizoen bezig. Zaterdagavond nemen ze het thuis op tegen Grembergen met als inzet de tweede plaats. Het verschil tussen beide teams bedraagt amper één punt.

Ian Devriese (KFC Moerbeke). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We hebben onszelf getrakteerd op een fantastisch einde van het seizoen” luidt het bij Ian Devriese. “Er resten ons nog vier wedstrijden met inzet en meedoen voor een eindrondeticket is eerder een onverwachte bonus.”

“Met de komst van Grembergen mogen we ons ongetwijfeld aan een gemotiveerde tegenstander verwachten. Het is een team dat perfect weet waar hun sterktes liggen. Ik hoop dat we er inslagen, zoals de laatste weken, om ons eigen spel terug op de mat te brengen en de drie punten thuis te houden.”

“Het einde van de competitie nadert en we staan op één punt van de tweede plek, met bovendien nog een rechtstreeks duel. Dan denk ik toch dat we die tweede plaats als doel moeten voorop stellen. Wat er nog zal gebeuren, we hebben als ploeg al een fantastisch seizoen achter de rug.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KFC Moerbeke