Na winst tegen Rupelmonde en Wachtebeke maakt KAV Dendermonde zich op voor de komst van het nummer twee KVK Robur. Het wordt uitkijken of ze die positieve lijn tegen een taaie tegenstander kunnen doortrekken.

Xander Decoene (KAV Dendermonde) op archiefbeeld. Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Met de komst van Robur denk ik dat ons zondag een moeilijke wedstrijd wacht” stelt Xander Decoene. “Ik denk dat we misschien wel tegen de best voetballende ploeg van de reeks spelen. Zij zouden voor mij de terechte kampioen zijn.”

“Jammer genoeg hebben wij zondag te kampen met redelijk wat afwezigen en dat om diverse redenen, sommigen zijn geblesseerd, anderen zijn op reis. Het zal dus zaak zijn om 100% geconcentreerd te zijn en dit vanaf het begin van de wedstrijd. We gaan gans de wedstrijd door alles moeten geven. We beseffen dat het niet gemakkelijk zal worden, toch gaan we ons zeker niet op voorhand gewonnen geven. Uit onze laatste twee wedstrijden hebben we alvast één ding geleerd en dat is dat in deze ploeg zeker en vast genoeg karakter zit om goed aan deze wedstrijd te beginnen.”

“In de laatste vier wedstrijden van het seizoen hebben we weinig te winnen of te verliezen. We bekijken het match per match en gaan er alles aan doen om nog zoveel mogelijk punten te behalen. Al is het maar voor ons eergevoel.”

Voetbal – 3de provinciale E(M) – KAV Dendermonde