In vierde provinciale D moest KFC Baasrode de titel laten aan KSK Vlierzele. Voor de eindronde nemen ze het zondag op tegen reeksgenoot TK Meldert B.

Logo KFC Baasrode (RV).

“We hebben er een fantastisch seizoen opzitten” aldus Geoffrey Heirman. “Dit was ook het seizoen waar, van bij het begin, de eindronde ons doel was. Daarin zijn we met verve geslaagd, al blijven we toch wat verslagen en met een dubbel gevoel achter.”

“Mijns inziens stonden we op het veld van Vlierzele op enkele stappen van de titel, maar jammer genoeg hebben we het daar zelf weggegeven. Dit is een domper op de vreugde, maar dat neemt niet weg dat de felicitaties volledig aan Vlierzele toekomen.”

“Wat de eindronde betreft voelen we totaal geen druk, ik denk dat de druk bij TK Meldert groter is dan bij ons. Laat ons hopen dat we, na enkele moeilijke weken, terug het enthousiasme terug zien in deze fantastische spelersgroep.”

“TK Meldert B is wat mij betreft met voorsprong de best voetballende ploeg uit onze reeks. Ik vind het wel jammer dat we geen onbekende ploeg trekken, maar goed het is wat het is. We gaan met volle moed en de nodige dosis vertrouwen de confrontatie aan. Ik denk dat het een mooie wedstrijd zou kunnen worden, tussen twee ploegen die open voetbal spelen.”

“Hopelijk overleven we week één, zodat we in week twee kunnen schitteren en de prijs pakken die deze groep verdiend. Het is misschien cliché, maar in de eindronde kan alles gebeuren.”

Voetbal – 4de provinciale D (M) – KFC Baasrode