Na de overwinning van zondag tegen SKL Doorslaar B mag VKS Hamme-Zogge zich opmaken voor de eerste wedstrijd in het kader van de eindronde. Met E. Buggenhout treft Zogge alvast een bekende tegenstander.

Khaled Oulichki (VKS Hamme-Zogge). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Het is inderdaad zo dat beide ploegen elkaar heel goed kennen” aldus Khaled Oulichki. “Voor mij is Buggenhout één van de beter voetballende ploegen in de reeks. Dat we in de reguliere competitie tegen hen zes op zes gehaald hebben zegt voor de eindronde niets. “

“Zondag telt wat hiervoor gebeurd is niet meer mee, de ploeg die het meest goesting heeft om te winnen zal de overwinnaar zijn. Wij zijn alleszins gretig aan het trainen, gans de club is er klaar voor. Na een mooie reguliere competitie willen we dit seizoen nog wat meer glans geven door er vol voor te gaan.”

“Ik geloof echt in deze groep, ik ben er trouwens van overtuigd dat we zondag tegen Buggenhout een goed resultaat zullen neerzetten. Voor velen starten we als underdog aan deze eindronde, maar wees maar zeker dat we ons vel duur gaan verkopen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – VKS Hamme Zogge