In vierde provinciale E is men bij PD Kruibeke bijzonder tevreden met de derde plaats en het daaraan gekoppelde ticket voor de eindronde. Morgen nemen de Kruibekenaars het op tegen KVV Windeke, het nummer vier uit de B-reeks.

Emile Smet (PD Kruibeke). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We mogen inderdaad stellen dat we een mooi seizoen achter de rug hebben” aldus Emile Smet. “Zonder een mindere periode, hebben we gans het seizoen door aanspraak kunnen maken op een eindrondeticket. Na onze winst tegen Sint-Pauwels, op twee speeldagen voor het einde van de competitie, was dit mathematisch ook een zekerheid.”

“Het is nu aan ons om de kers op de taart te zetten, iedereen wil absoluut die wedstrijden winnen. Ik kan je verzekeren dat we er vol voor gaan. Met KVV Windeke moeten we het opnemen tegen een ploeg die we niet kennen. Wat alleszins opvalt is dat ze met hun 102 doelpunten bijzonder vlot scoren. Dit schrikt ons zeker niet af, onze verdediging bewijst al drie seizoenen na elkaar dat ze bij de sterkste uit de reeks behoren. Uiteraard gaan we, zoals steeds, uitgaan van onze eigen sterkte.”

“Ik twijfel er ook niet aan dat Jonas Van Moer, die met zijn speeches voor de wedstrijd iedereen altijd op scherp zet, ook nu iets speciaals achter de hand heeft. Eerlijk gezegd denk ik dat geen enkele ploeg graag PDK treft in de eindronde. Ik vind dat het bestuur en alle vrijwilligers dit enorm verdienen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – PD Kruibeke