In vierde provinciale E verzekerde Sint-Pauwels zich van de vierde plaats en neemt zo deel aan de eindronde. Morgen nemen ze het in de eerste wedstrijd op tegen Eendracht Nieuwerkerken, het nummer vier uit de D-reeks.

Coach Patrick Van Egghen (H. Sint-Pauwels). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het gegeven dat wij met onze jonge spelersgroep de eindronde spelen is op zich al een pracht prestatie” luidt het bij T1 Patrick Van Egghen. “We starten daarin met de uitwedstrijd naar Eendracht Nieuwerkerken, een ploeg die ik absoluut niet ken. Als je afgaat op hun eindklassement en hun puntentotaal bekijkt ziet het er alleszins een sterke ploeg uit. Ze beschikken over heel wat ervaring en hebben in doel de 46-jarige keeper David De Vleeschouwer. Daarnaast was hun topschutter Denis Gashi goed voor 25 doelpunten.”

“We gaan morgen richting Aalst met een gezonde portie ambitie. Het is zelfs zo dat onze ‘feestarchitect Jackie O’Cool’ een bus inlegt als beloning voor ons prachtig seizoen. Wat er ook gebeurd we gaan er een onvergetelijke gebeurtenis van maken, ééntje die onze spelers niet snel zullen vergeten.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Herleving Sint-Pauwels