Svelta Melsele zag enkele spelers verkassen naar andere ploegen, maar verrichtte zelf een aantal gerichte inkomende transfers. Door de langdurige blessure van Arno Van Bergen willen ze wel nog een extra speler aantrekken.

Coach Christoph Praet (Svelta Melsele A). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Uiteraard zijn we erg blij met onze nieuwkomers” vertelt Christoph Praet. “We hopen dat ze stuk voor stuk iets zullen toevoegen aan het team. Ik wil graag een compliment geven aan de opleidingstrainers van Svelta, dankzij hen zijn we in staat om twee spelers door te schuiven van onze B-kern naar onze A-kern. Dit is een mooie bevestiging van het goede werk dat zij leveren. Het is bovendien een mooi voorbeeld, maar tevens een stimulans, voor andere spelers die momenteel bij onze opleidingsteams voetballen.”

“Door de langdurige blessure van Arno Van Bergen, die wellicht out is voor de volledige heenronde, is ons huiswerk nog niet volledig af. Onze voornaamste doelstelling naar komend seizoen toe is het ‘door-ontwikkelen’ van onze toch wel jonge spelersgroep.”

 “In mijn ogen is eerste provinciale nog sterker dan vorig seizoen. Afgaande op de transfers hebben alle ploegen zich gevoelig versterkt. Dit geldt trouwens ook voor de nieuwkomers, zoals Aalter, Vrasene, Evergem 2020, Latem en Laarne-Kalken.”

Trainersstaf: Christoph Praet (T1), Johan De Clerck (T2), Frederik Bettens (KT)

Inkomende transfers:

Arthur Hellemans (Svelta Melsele B ), Aäron Weekers (Svelta Melsele B), Dean Vermincksel (HRS Haasdonk), Idris Agar (HRS Haasdonk)

Uitgaande transfers:

Eben Bosman (KSK Beveren), Igor Hellincks (SK Kallo), Denis Jabot (HRS Haasdonk), Nasr Ngomma (VKS Hamme Zogge), Edsons Lopes (SK Kieldrecht), Quinten van Buynder (Herleving Sinaai)

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Svelta Melsele A