Ol. Rupelmonde keek vorig weekend, in de match voor de Hofman Cup tegen SVE Bazel, tegen een 4-2 nederlaag aan. Nog voor de rust stond het al 3-0 achter. Rupelmonde knokte zich na de rust terug in de wedstrijd en kwam, met twee goals van Yasin Eren, terug tot 3-2. In de slotfase werd het dan toch nog 4-2.

Nick Van Goethem (Ol. Rupelmonde) stond tot vorig seizoen nog tussen de lijnen. Dit seizoen debuteert hij als coach. Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

Voor het komend seizoen is de sportieve leiding in handen van oud-speler Nick Van Goethem. Hij stelt alles in het werk om zijn ploeg klaar te stomen voor een rustig seizoen.

“Ik vind dat de reeks in derde provinciale E een zeer mooie en attractieve reeks is geworden” aldus Nick Van Goethem. “Iedereen is terecht lovend over de vele clubs uit de buurt, dit staat ongetwijfeld garant voor heel wat burenstrijd.”

“Naar mijn gevoel is de reeks ook sterker geworden. Ploegen als SVE Bazel, SV Blauw Wit Temse, maar ook Hoogeinde, Haasdonk B, Bosdam en FC Sint-Niklaas zullen meer dan hun  mannetje staan.”

“Ik vermoed dat er velen ons zullen noemen als degradatiekandidaat nummer één. Eerlijk gezegd dat deert mij niet, integendeel dat is een extra motivatie voor onze groep. Na anderhalve week voorbereiding kan ik op dit ogenblik nog niet veel zeggen over het komend seizoen. De seizoenstart duurt nog even, ik ben daar dan hoegenaamd nog niet mee bezig. We gaan eerst nog enkele weken keihard werken tot de competitiestart.”

Trainers: Nick Van Goethem (T1),  Jeroen Segers (T2), Joeri Verhaegen (T3), Wim Cool (KT)

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Ol. Rupelmonde