2P Voetbal – SK Kallo: Djédjé Prince Dahi (ziek) is nog twijfelachtig. Tibo Pieters, Abdoulie Jeng en Exauce W. Mobutu zijn nog out met langdurige blessures.

2P Voetbal – H. Sinaai: iedereen is inzetbaar, Tjorvan Quintelier staat voor positieve selectieproblemen

2P Voetbal – KJV Kruibeke: Angelo Fontyn, Robin De Vleesschouwer, Stan Daniels en Laurens Verhelst zijn geblesseerd.

2P Voetbal – KSK Kieldrecht: Jeroen Wuytack is geel geschorst. Jason Van Esbroeck hervatte de groepstraining maar is nog niet wedstrijd klaar. De Belie werd deze week geopereerd aan de knie. Onghena en Akakpovi werken rustig verder aan de revalidatie.

2P Voetbal – White Boys: Joren De Graeve, Mo Mahayri en Can Eryilmaz zijn geblesseerd.

2P Voetbal – KV St. Gillis: Koen Tackaert, Robby Van Hamel en Mounir Kissami zijn geblesseerd. Davy Claessens is nog niet wedstrijdfit. Wout De Bruyn is nog ziek. Thomas De Ryck is geelgeschorst.

2P Voetbal – SK Grembergen: Joeri van Bossuyt is nog geblesseerd.

2P Voetbal – Vrasene: Tachelet, De Saegher, Pinoy en Van Spittael blijven out. De Smit beleeft zijn 3de schorsingsdag, terwijl Laacheri en Cheikh geelgeschorst zijn. De kern zit nu op zijn limiet aangezien deze wedstrijd ook voor Van De Vyver te vroeg komt en Jelle Temmerman hoogst twijfelachtig is.

2P Voetbal – Heikant Zele: Vinnie Frans, Jorn Janssens en Tjorven Rombout zijn geblesseerd. Chris Mpati is geschorst

2P Voetbal – SK Kemzeke: Arne Speelman, Jent Joris, Lothar Ottevaere, Stef Smet, Liam Van Mieghem, Lander Vercauteren, Tim Vertongen en Robbe Van Moeseke zijn niet inzetbaar.

2P Voetbal: Rangers Opdorp: Van Damme is geschorst, Piessens is met vakantie. Joos en Bosman zijn geblesseerd

2P Voetbal – Sp. Waasmunster: Déjan De Pauw, Ridwan Gyselinck, Hasan Khudher, Michael Maes en Ewout Vertenten zijn niet inzetbaar. Matthew Keogh is geschorst.

2P Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: /

2P Voetbal – FC Moerbeke: Ian Devrieze en Jens De Vos zijn geschorst, Matti De Roos, Maxim Laeremans en Milan Verhoeven zijn geblesseerd

2P Voetbal – SKN Sint-Niklaas: Thierry Bokolote en Kelvin Yeboah blijven geblesseerd