KJV Kruibeke moest de vorige speeldag de duimen leggen tegen leider KSK Kieldrecht. Morgen ontvangen ze in eigen huis FC Moerbeke, dat in de rangschikking één punt minder telt dan de mannen van de Kerkeputte. We vroegen T1 Michiel Joris naar een reactie.

Coach Michiel Joris (KJV Kruibeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Vorige week leden we tegen Kieldrecht een terechte nederlaag” klinkt het bij Michiel Joris. “Er waren te weinig spelers op niveau waardoor we onszelf de das hebben omgedaan. We zijn nochtans goed aan de wedstrijd begonnen, maar kregen kort voor het halfuur een terechte strafschop tegen. Daarnaast gaven we tal van kansen weg, wat tegen een ervaren ploeg als Kieldrecht dodelijk is.”

“Jammer genoeg staan we nog steeds niet op onze volle sterkte, we hebben te maken met heel wat geblesseerden en fysiek niet fitte spelers. In het voetbal heb je gelukkig elke week de kans om een slechte wedstrijd weg te spelen en dat is wat we gaan proberen doen tegen FC Moerbeke. We hebben zeker niet stilgezeten en hebben ondertussen heel wat info verzameld over onze toekomstige tegenstander. Als we de punten willen thuis houden morgen dan zullen we scherp voor de dag moeten komen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke