In de buik van het klassement nemen zondagnamiddag KSK Kallo en SK Kemzeke het tegen elkaar op. Gelet op de diverse inhaalwedstrijden geeft de rangschikking een beetje een vertekend beeld, toch is het belangrijk voor beide teams om vol voor de winst te gaan.

Bently De Jonghe (KSK Kallo) wil op eigen veld op de de afspraak zijn. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“We nemen het inderdaad op tegen SK Kemzeke” luidt het bij Bently De Jonghe. “Dit is voor mij een ploeg waar ik momenteel eigenlijk weinig over weet. In de huidige competitie hebben we nog niet tegen hen gespeeld, we zullen dus wel zien wat het ons oplevert. Voor de eerste wedstrijd na de jaarwisseling moeten we gewoonweg op de afspraak zijn, zeker op ons eigen veld.”

“Het verdere competitieverloop is moeilijk te voorspellen natuurlijk. We zitten in een competitie waar wekelijks verrassende uitslagen te zien zijn. Het is een cliché, maar iedereen kan van iedereen winnen. Voor ons, als Kallo, hoop ik dat we de lijn van voor de winterstop kunnen doortrekken en zo een rustige tweede seizoenshelft kunnen spelen.”

“De grootste kanshebbers op de titel zijn voor mij Doorslaar, Sinaai en Kieldrecht. Zij staan er ook het beste voor. Ik denk dat het tot het einde spannend zal zijn in het titeldebat.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Kallo