Bij Heikant Zele beseft men heel goed dat er zal moeten geknokt worden om in de hoogste provinciale reeks te blijven. Er blijven nog vijftien wedstrijden te spelen om dit doel te realiseren. Zaterdagavond trekt Heikant naar SK Sint-Niklaas, de ploeg die net achter hen staat op de laatste plaats.

Soufiane Zahriou zal met Heikant Zele vol aan de bak moeten tegen de Klaasjes. Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Volgens buitenstaanders zou SK Sint-Niklaas een makkelijke wedstrijd zijn, maar wees maar zeker dat alle matchen eerst gespeeld moeten worden” stelt Soufiane Zahriou. “Ooit zal Sint-Niklaas wel een aantal punten sprokkelen, het is aan ons om er voor te zorgen dat dit niet tegen ons is.”

“Het is enorm belangrijk dat iedereen geconcentreerd aan de aftrap verschijnt en meteen bij de les is. Op die manier kunnen we, in het nieuwe jaar, hopelijk onze remonte inzetten. We moeten vol aan de bak als we in eerste willen blijven. We beseffen dat het moeilijk zal worden, maar dat het zeker niet onmogelijk is. We beschikken in deze groep over kwaliteit en bovendien zit in deze reeks alles heel dicht bij elkaar. Met een goede reeks kunnen we snel aansluiting vinden.”

Voor de titelstrijd hebben Borsbeke en Beveren de beste indruk op mij gelaten, ze staan dan ook niet voor niets bovenaan in het klassement. Al verwacht ik toch zeker nog verrassingen.”

Voetbal – 1ste provinciale (M) – Heikant Zele