De dames van E. Zele maken deze avond de verplaatsing naar rode lantaarndrager SK Erembodegem. Op basis van de rangschikking lijkt dit een makkelijke opdracht voor de Zeelse dames, toch benadrukt Kato Geerinckx dat er van onderschatting zeker geen sprake is.

Kato Geerinckx (dames E. Zele).
Foto: RV.

“Niettegenstaande hun plaats onderaan in het klassement mogen we SK Erembodegem zeker niet onderschatten” blikt Kato Geerinckx vooruit. “Ik herinner mij dat dit vorig seizoen een bijzonder spannende wedstrijd was. Ik vermoed dat dit vanavond niet anders zal zijn. Door blessures en examens is ook niet iedereen beschikbaar, hierdoor zullen er heel wat verschuivingen moeten gebeuren.”

“Op zich is de competitie tot nu toe redelijk oké verlopen. We hebben al heel wat punten gepakt, maar jammer genoeg ook al punten laten liggen. Dat neemt niet weg dat de sfeer in de groep op en top is.”

“De top vijf is het doel, al zou een top drie plaats schitterend is. Wanneer je naar het klassement kijkt dan merk je echter dat Olsa Brakel en VK Ninove er toch wel een beetje bovenuit steken.”

Voetbal – 1ste provinciale (V) – E. Zele