De verrassing van het voorbije weekend kwam van Ol. Rupelmonde, dat leider SV Blauw Wit versloeg met 2-1. Dit was de eerste zege van Rupelmonde dit seizoen. Voor SV Blauw Wit Temse was het de tweede nederlaag op rij. Zaterdagavond krijgt Paul Geertsen en zijn team FC Eksaarde op bezoek.

Logo Ol. Rupelmonde (RV).

“Eindelijk wordt de ploeg beloond voor het hard werk van de voorbije weken” aldus een tevreden Paul Geertsen. “Er is heel hard getraind en ik heb enorm veel strijdlust gezien in dit team. Al na enkele minuten scoorde Maarten Vandermeiren, op corner, de 1-0. We zijn de rust ingegaan met deze voorsprong, maar het had naar mijn gevoel 2-0 moeten staan.”

“Met een afstandsschot wist Dante Meul gelijk te maken, maar onmiddellijk daarna kwam David Franck alleen voor de bezoekende doelman en zette ons 2-1 voor. Met nog tien minuten op de klok stopte doelman Kilian Aerts een strafschop en verhinderde zo dat Temse terug gelijk maakte. Ik vind het al bij al een verdiende overwinning.”

“We gaan nu even genieten van deze overwinning, in de loop van de week gaan we er dan terug tegenaan. Het voornaamste is dat we nog leven. Met FC Eksaarde wacht ons volgende week alweer een sterke ploeg, maar uiteraard moet alles eerst gespeeld worden.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Ol. Rupelmonde