Met doelpunten van Chiara Van Vooren, Amber Van Damme en Jasper Goris boekten de dames van SVH Waasmunste, op het veld van Evergem 2020, hun eerste zege van het seizoen. Nadat SVH Waasmunster rond het uur 0-3 voor stond eindigde dit duel op een 2-3 eindstand. Volgend weekend nemen ze het op tegen Sinaai Girls B.

De dames van SVH Waasmunster boekten op en tegen Evergem hun eerste seizoenszege. Foto: RV.

“Die eerste drie punten pakken voelde zo enorm goed aan” klinkt het enthousiast bij kapitein Sophie Smekens. “Het bracht ook de bevestiging dat hard werk beloond wordt. Op Evergem was het knokken van de eerste tot de laatste minuut. We hadden een mooie voorsprong opgebouwd en die wouden we absoluut niet afgeven. Positief was ook dat ons samenspel beloond werd, waardoor we achteraf onze overwinning hebben kunnen vieren.”

 “Nu volgt Sinaai Girls B, de ploeg waartegen we in de heenronde onze eerste match van het seizoen hebben gespeeld. We beschikten toen over geen wisselspeelsters en bovendien blesseerde iemand zich tijdens de match. We zijn inmiddels gegroeid en zijn ook terug voltallig. Net als op Evergem zullen we ons spel spelen en hopen we om opnieuw de drie punten mee huiswaarts te kunnen nemen.”

“Het is duidelijk dat ons team sterk geëvolueerd is en stappen voorwaarts heeft gezet en nog zal zetten. Eindigen we op het eind van het seizoen onderaan, dan mogen we stellen dat we er alles voor gedaan hebben, maar vooral dat we een plezierig seizoen hebben gehad.”

Voetbal – 3de provinciale A (V) – SVH Waasmunster