KFC Vrasene heeft dit seizoen een quasi perfect parcours afgelegd. Enkel Rangers Opdorp slaagde er in om hen, op de derde speeldag, de drie punten af te snoepen. Sindsdien zijn ze ongeslagen en stevenen ze af op de titel. Morgenavond hebben ze tegen Sinaai in principe genoeg aan één puntje om de oppergaai binnen te halen.

Marouane Laacheri (KFC Vrasene) in duel met Wout Ysewijn (Heikant Zele). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Het klopt dat we theoretisch gezien nog maar één punt nodig hebben voor de titel” luidt het bij Marouane Laacheri. “Dat zal ons niet beletten om ook tegen Sinaai vol voor de drie punten te spelen. Ik herinner mij dat we op de eerste speeldag een sterke wedstrijd speelden, maar jammer genoeg in de laatste minuut ongelukkig genoeg een tegengoal te slikken kregen. Hierdoor eindigde deze wedstrijd op 1-1.”

“Ik verwacht mij morgenavond alleszins aan een gedreven Sinaai. Je mag niet vergeten dat zij ook nog de derde periodetitel kunnen pakken en zoals zo velen natuurlijk tegen ons willen winnen.”

“De teamsfeer zit bijzonder goed en ik verwacht tegen Sinaai ook veel publiek en supporters. De verwachting van velen is natuurlijk dat we zaterdag de titel pakken.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KFC Vrasene