HRS Haasdonk B heeft lange tijd meegestreden voor de tweede plaats, maar klokte vorig weekend af op de vierde plek. Voor de eerste wedstrijd in de eindronde maken ze de verplaatsing naar FC Avrasya Gent, dat vorig weekend nog onderuit ging met 8-1. De Gentenaars eindigden op de twaalfde plaats, maar spelen de eindronde op basis van de eerste periodetitel

Sam Gijsbrechts (HRS Haasdonk B). Foto: RV.

“Ik denk dat we zeker niet mogen klagen met deze loting” klinkt het bij Sam Gjjsbrechts. “Na hun sterke seizoenstart kregen ze te maken met een enorme terugval. Toch is er van onderschatting absoluut geen sprake.”

“Vorig seizoen is het ons niet gelukt, maar ik kan je verzekeren dat we erop gebrand liggen om de promotie dit jaar wel binnen te halen. Voor mij is het nog even afwachten of ik er zal bij zijn de komende wedstrijden. Na de uitsluiting van vorig weekend wacht ik nog op een schorsingsvoorstel.”

“Ik zeg hierna het actieve voetbal vaarwel, ik hoop dus dat ik toch mijn steentje zal kunnen bijdragen in deze cruciale wedstrijden. Hopelijk kan ik met de promotie naar derde provinciale mijn voetbalcarrière afsluiten.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – HRS Haasdonk B