Het was toch even opkijken toen kampioen FC Daknam, zondagnamiddag, op zijn Facebookpagina aankondigde dat het op zoek is naar een nieuwe T1.

John De Jong (FC Daknam). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We mikken op een rustig seizoen 2024-2025, waarin we onze kampioensploeg kunnen uitbouwen tot een vaste waarde in derde provinciale” luidt het bericht. “Het klopt dat we in onderling overleg besloten hebben om de samenwerking met John De Jong stop te zetten” voegt voorzitter Stefaan Atmani er aan toe. “Het lijkt ons beter om in derde met nieuwe energie te starten. We hebben ook een nieuwe T2 met Abdel El Bourki.”

“Na een gesprek met de verantwoordelijken van FC Daknam hebben we besloten om uit elkaar te gaan” aldus John De Jong. “Blijkbaar zijn er een aantal spelers die niet verder willen met mij en dan is natuurlijk het fundament weg. Niettegenstaande we kampioen zijn geworden is deze beslissing dan het best. Ik had namelijk een paar sterkhouders thuis gelaten, omdat ze niet waren komen trainen. Ik denk dat dit niet in goede aarde gevallen is.”

Wie interesse heeft in de functie van T1 bij FC Daknam kan zijn kandidatuur sturen naar Stefaan Atmani via info@fcdaknam.be.

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam