Bij SKL Doorslaar B hangt Jos De Keyser de schoenen aan de haak. De combinatie tussen werk en voetbal wordt steeds moeilijker. Hij blijft wel een trouwe supporters van Doorslaar.

Jos De Keyser (SKL Doorslaar B). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Ik ben momenteel 30 jaar en de combinatie met mijn werk in Brussel wordt, door tijdsgebrek, steeds moeilijker om te combineren met voetbal. Ik ga daarom ook niet meer bij een club voetballen, wellicht trek ik af en toe de voetbalschoenen nog eens aan om in de zaal te spelen of een tornooi mee te doen.”

“Toen ik zeven was ben ik begonnen bij FC Daknam, waarna het naar Sporting Lokeren ging. Op mijn achttiende ben ik dan bij SKL Doorslaar gaan spelen. Ik heb daar heel mooie tijden beleefd, zo heb ik de promotie van derde naar tweede provinciale mogen meemaken en later ook nog eens van tweede naar eerste provinciale.”

“Na de degradatie uit eerste heb ik ervoor gekozen om bij SKL Doorslaar B te gaan voetballen. Zo kon ik met enkele oud bekenden, zoals Jochen Blancquaert, Kenneth De Mul en Bjorn Everaert terug samen spelen. Samen hebben we de nodige ervaring doorgegeven aan de jeugdige ploeg in derde provinciale.”

“Als ik terugblik dan is mijn mooiste herinnering toch wel de promotie van derde naar tweede provinciale, waar we in de eindronde zijn gaan winnen op het veld van Beervelde. Daarna volgde, in ’t Kapelleken, een groot feest met de spelers en de supporters.”

“Ik ga in de toekomst zeker nog naar de A & B-ploeg van SKL Doorslaar kijken, maar dan als supporter. Ik heb door de jaren heen heel wat mensen en vrienden leren kennen op Doorslaar. Ik kijk er al naar uit om hen terug te zien en samen met hen een pintje te drinken. Ik ben op Doorslaar nooit weggegaan omdat ik mij bij geen enkele andere club zag spelen of bij geen enkele andere club wou spelen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKL Doorslaar B