KJV Kruibeke heeft met zware 4-1 cijfers verloren op het veld van KSK Kieldrecht. Het begon nochtans goed voor de groen-witten met de openingsgoal van Milan Maes.

Coach Michiel Joris (KJV Kruibeke). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“De cijfers geven een heel vertekend beeld’ klinkt het bij de Kruibeekse trainer Michiel Joris. ”Iedereen die de wedstrijd gezien heeft zal dit bevestigen. Kruibeke is heel gretig aan de match begonnen en speelde bij momenten heel goed voetbal. Hiervoor werden we beloond met een doelpunt. Bij de rust had het minstens 0-3 moeten staan en dan was de wedstrijd gespeeld. Diep in de eerste helft kregen we evenwel het deksel op de neus toen Kieldrecht  de eerste keer in onze zestien kwam. Daarna zijn we even weggezakt, maar na de rust hebben we de draad weer opgenomen. We zijn terug gretig beginnen voetballen, met de wil om te winnen. Als je de talrijke kansen niet afmaakt kan je natuurlijk niet winnen. Ik kijk nochtans positief terug op deze wedstrijd. Het is nu onze opdracht om er de foutjes uit te halen en efficiënter te zijn voor doel, dat zijn alleszins onze voornaamste werkpunten. Het is onze ambitie om af te klokken tussen de zesde en de elfde plaats.”

“Volgende week treffen we met Doorslaar onze tweede moeilijke tegenstander op rij” blikt Michiel Joris vooruit. “We gaan blijven verder werken zoals we bezig zijn en ik ben ervan overtuigd dat de resultaten dan vanzelf gaan volgen zowel tegen goede als tegen minder goede ploegen.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KJV Kruibeke