Voor FC Moerbeke was de openingswedstrijd in tweede provinciale, tegen Rangers Opdorp, alvast een succes. Na een kwartier opende Volkan Özen de score, waarna Kor Notteboom zijn neus voor doelpunten bewees. De drie daaropvolgende Moerbeekse doelpunten kwamen alvast op het conto van topschutter Kor Notteboom.

Voorzitter Patrick Notteboom (KFC Moerbeke).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

De Moerbekenaars hebben daarnaast toch ook wel af te rekenen met heel wat spelers die om diverse redenen niet inzetbaar zijn. “Jens De Vos is nog vier weken buiten strijd, met een scheurtje in het ligament van zijn grote teen” overloopt voorzitter Patrick Notteboom het lijstje afwezigen. “Door werkomstandigheden is Layeba Kamara een lange tijd niet beschikbaar en is Milan Verhoeven voor drie weken met vakantie.”

“Hoopvol is dat Lorenzo Verplancke gestart is met lopen na een scheur in een quadriceps en dat de meniscusblessure van Louis Van Hoyweghen voorspoedig herstelt. Louis is wellicht tegen het einde van het jaar beschikbaar. Dit geldt ook voor Sven De Pau en Michaël Devriese die, na een operatie aan de kruisband, aan lopen toe zijn.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KFC Moerbeke