Bij KFC Vrasene loopt de competitiestart niet zoals men gehoopt hadden. Met vijf punten uit vijf wedstrijden staan ze op de tiende plaats. De wedstrijd tegen VK White Boys stond ongetwijfeld met stip aangeduid bij coach Bryan Bultheel. Maar na amper 25 minuten stond het 0-3. In de tweede helft wist de thuisploeg nog te milderen, maar de gelijkmaker kwam er niet. Bij Vrasene wil men alvast zondag de rekening presenteren aan SV Zaffelare.

Killian Vereecken (KFC Vrasene) moest nipt de duimen leggen tegen VK White Boys. Copyright: RV

“Het klopt dat gans Vrasene veel meer had verwacht van de competitiestart” aldus Killian Vereecken. “De match tegen White Boys was duidelijk te weinig. Zo speelden we een dramatische eerste helft, met als gevolg dat we de rust zijn ingegaan met een 0-3 achterstand. In de tweede helft hebben we ons goed herpakt en er leek dan ook nog een gelijkspel in te zitten. Maar als je zulk een eerste helft speelt dan kan je natuurlijk geen punten pakken. Jammer genoeg laten we hier onze coach in de steek.”

“Ik hoop dat we dit volgende weekend op SV Zaffelare kunnen rechtzetten” klinkt het strijdlustig bij Killian Vereecken. “Dat zal zeker niet gemakkelijk zijn. In mijn ogen beschikte Zaffelare de voorgaande jaren altijd over een goeie ploeg.”

Voetbal – 2dee provinciale C (M) – KFC Vrasene