In de competitie blijft Blauw Wit Temse door de competitie razen. De voorbije speeldag blikten ze H. Sint-Pauwels in met zware 9-0 cijfers. Doelman Robbin Seghers beleefde alvast een rustige namiddag.

2/10/2022; Temse; © Geert De Rycke; Voetbal mannen ; SV Blauw-Wit Temse 1 Robbin Seghers – FCH Sint-Pauwels

“Ik heb inderdaad zo goed als geen werk gehad” luidt het bij Robbin Seghers. “Ik heb enkel veel moeten meevoetballen. Ik heb geen echte reddingen moet verrichten. We beschikken over een heel sterk team, met spelers die allemaal ervaring hebben in tweede provinciale. Bovendien hangen we als ploeg heel goed aan elkaar en dat is toch wel een pluspunt. Er wordt ook elke week op het scherpst van de snee getraind.”

“Blauw Wit heeft de ambitie om de promotie naar derde af te dwingen” gaat Robbin Seghers verder. “Als groep zijn we met niets minder dan de titel tevreden, we willen elke wedstrijd winnen.”

“Sint-Pauwels was een heel jonge ploeg, die probeerde mee te voetballen” aldus Robbin Seghers. “Het verschil in ervaring en de kwaliteit was wel enorm en dat geeft ook de score weer. Ik denk als je de uitslagen bekijkt het duidelijk is dat het vooral tussen ons en Haasdonk B zal gaan voor de titel. Zij hebben ook een heel kwalitatieve kern. Momenteel sluit Daknam de top drie af, maar die ploeg ken ik niet zo goed. Daarnaast beschikken ook Bosdam Beveren en Belsele over een goede ploeg. Maar we moeten enkel naar onszelf kijken en wedstrijd na wedstrijd de drie punten pakken. Het seizoen is nog lang natuurlijk, er kan nog van alles gebeuren.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Blauw Wit Temse