SV Blauw Wit wist in de slotfase van de wedstrijd tegen FC Eksaarde deze in hun voordeel te doen kantelen. Na 90 minuten stond het 4-3, waardoor SV Blauw Wit Temse de drie punten thuis wist te houden. Het komend weekend staat voor de ex-scheepsbouwers de uitwedstrijd naar Wachtebeke op het programma, een duel tussen twee teams die op een gedeelde vierde plaats staan.

Robbin Seghers (SV Blauw Wit Temse).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik denk dat we de wedstrijd tegen FC Eksaarde, op basis van de kansen, toch verdiend gewonnen hebben” aldus doelman Robbin Seghers. “Het was alleszins een heel spannende wedstrijd tegen een toch wel sterk Eksaarde. Eigenlijk was het een knotsgekke wedstrijd. De 1-1 van Eksaarde leek ons wel buitenspel en dit wordt ook bevestigd door de beelden.”

“Nu volgt inderdaad SK Wachtebeke, een ploeg die ik echt niet kan inschatten. We gaan er uiteraard alles aan doen om de drie punten mee te nemen naar Temse. Op die manier hopen we onze positie in het klassement vast te houden.”

“Wat onze competitiestart betreft zijn we als promovendus zeker tevreden, zeker als je zit welke kleppers we al hebben gehad.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SV Blauw Wit Temse