FC Daknam haalde op het veld van WS Meerdonk zwaar uit. De troepen van Timo Anthuenis wonnen met maar liefst 1-9, een op zich uitzonderlijke uitslag. De komende speeldag ontvangt FC Daknam co-leider Herleving Sint-Pauwels voor een topper van formaat.

Timo Antheunis (FC Daknam).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De wedstrijd op Meerdonk was effectief een match met heel veel doelpunten” aldus Timo Anthuenis. “Van onze kant hebben we zelfs nog meer kansen gemist. Ik denk dat Meerdonk een off-day had, terwijl wij een goeie dag hadden. Dit zijn absoluut zeer zware cijfers, al bevestigen ze wel het spelbeeld van deze match.”

“We hebben daar in het begin van deze week van genoten, maar vanaf dinsdag hebben we opnieuw de volle focus gelegd op het komend duel tegen Sint-Pauwels. Zij hebben niet zomaar twaalf op twaalf behaald en hebben slechts met het kleinste verschil verloren van titelkandidaat Sombeke. Collega Patrick Van Egghen heeft vorig jaar al een nieuw elan in die club gebracht. Hij laat zijn team duidelijk progressie maken. We zijn zeker beducht voor deze match. Het is voor ons een thuiswedstrijd met twee ploegen die bovenaan in het klassement staan, wie kijkt niet uit naar zulk een wedstrijden?

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Daknam