Amper enkele dagen na het aanstellen van Ronny Meyntjens als nieuwe hoofdtrainer heeft VK Tielrode zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. De groen/witten namen in de laatste tien minuten afstand van Zaffelare B en won met 7-3. Hierdoor laten ze het duo H. Sint-Pauwels en FC Orly achter zich in het klassement. Deze overwinning is, voor dit jeugdig team, alvast een opsteker voor de wedstrijd tegen het nummer twee HRS Haasdonk B.

23/10/2022; Tielrode; © Geert De Rycke; Voetbal mannen ; VK Tielrode 1 Thibo De Keersmaeker – Blauw Wit Temse

“We zijn sterk gemotiveerd aan de aftrap verschenen” luidt het bij doelman Thibo De Keersmaeker. “We zijn de kleedkamers uitgekomen met de vaste wil om de wedstrijd tegen Zaffelare B tot een goed einde te brengen. Van bij het begin van de wedstrijd hebben we het spel gedomineerd. Op het moment dat één van de bezoekende speler een rode kaart kreeg hebben we de match volledig naar onze hand gezet. Deze overwinning geeft zeker en vast vertrouwen naar de volgende wedstrijden toe en is een opsteker voor onze nieuwe trainer.”

“Vanavond spelen we tegen HRS Haasdonk B” blikt Thibo De Keersmaeker vooruit. “We mogen ons alleszins aan een moeilijke wedstrijd verwachten. Uiteraard moet elke wedstrijd gespeeld worden. Ik kan je verzekeren dat we ook op Haasdonk vol voor de overwinning gaan.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – VK Tielrode