Na het gelijkspel tegen E. Zele B maakt men zich bij Ol. Rupelmonde op voor de uitwedstrijd op het veld van leider Rangers Opdorp. We polsten even bij Yannick De Prijcker naar zijn verwachtingen.

30/10/2022; Rupelmonde; © Geert De Rycke; Voetbal mannen ; Rupelmonde 15 Yannick De Prijcker – Eendracht Zele B

“Ik vond ons tegen E. Zele B een goede eerste helft spelen” aldus Yannick De Prijcker. “We kwamen dan ook, na twintig minuten, verdiend op voorsprong met een doelpunt van Jari Temmermans. Daarna hadden we zelfs de kans om het verder af te maken. Na de rust kwam E. Zele B meer opzetten, waardoor wij meer onder druk kwamen te liggen. Uiteindelijk scoorden ze op enkele minuten voor affluiten de gelijkmaker. Op zich is het gelijkspel wel een terechte uitslag.”

“Ik vind dat we kunnen spreken van een redelijke competitiestart, zeker omdat we door heel wat ploegen aanzien werden als degradatiekandidaat. Dat neemt niet weg dat er wel nog enkele puntjes extra hadden bij gemogen.”

“Dit weekend staat ons met Rangers Opdorp de leider te wachten. Aangezien ik de ploeg niet zo goed ken kan ik er ook niet zo heel veel over zeggen. Gelet op hun plaats in het klassement zal het wel een goede ploeg zijn. Zoals steeds gaan we uit van ons eigen spel en onze eigen kwaliteiten. Het zullen nog drie moeilijke weken worden want daarna volgen FC Moerbeke en Robur.”

“We hopen alleszins op een rustiger seizoen dan vorig jaar. Een plaats in de middenmoot zou mooi zijn en als we elke week met de juiste mentaliteit spelen moet dat wel lukken.

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Ol. Rupelmonde