De wedstrijd tussen FC Baasrode en SV Blauw Wit Temse werd gisteravond, bij een 0-3 stand, vroegtijdig afgeblazen na een zware blessure van Temse kapitein Ruben Ketels (31).

Ruben Ketels (SV Blauw Wit Temse).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ruben is weggevoerd met de MUG en ik vrees voor een zware knieblessure” aldus een aangedane Margino De Kerf in een eerste reactie. “Ik ben er echt het hart van in. Hij speelde een prima partij en kreeg dan een duw, zoals er tijdens een wedstrijd wel meer gebeuren. Hij is daarbij slecht neergekomen, het is nu afwachten hoe de diagnose luidt. Hij speelde een sterke wedstrijd, dit is dan ook een serieuze domper op de feestvreugde.”

In de loop van de nacht kwam dan de diagnose, waarna hij de kliniek heeft mogen verlaten. Bijkomend onderzoek is wel nodig. “Er is een scan genomen om te zien of er een breuk was, maar dat is niet het geval” aldus Ruben Ketels. “Mijn knie is uit de kom geraakt en alle daar rond liggende spieren zijn geraakt. Meer kon men nu nog niet zeggen, over enkele dagen wordt er opnieuw een scan genomen. De komende twee weken moet ik wel een stevige, afneembare, plaaster rond mijn been dragen en moet ik met krukken gaan.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SV Blauw Wit Temse