Het is voor iedereen duidelijk dat dit Blauw Wit Temse zo goed als niet af te stoppen is. Zaterdag wonnen ze met 0-5 op het veld van Bosdam Beveren. Komend weekend staat de topper tegen FC Hoogeinde op het programma. We vroegen Arno Weyn, de maker van twee doelpunten, om een reactie.

Arno Weyn (Blauw Wit Temse). Copyright: Qwopix – Marijn De Keyzer

“Elke wedstrijd starten we met dezelfde ingesteldheid en dat is spelen voor elkaar en voor de eindwinst” luidt het bij Arno Weyn. “Voor een technisch sterke ploeg zoals wij is het leuk voetballen op het plein van Bosdam. Door de goede combinaties kwamen we er steeds goed door, waardoor we een paar hele mooie teamgoals scoorden.”

“We moeten in deze competitie alleen naar onszelf kijken en niet kijken tegen welke ploeg we de week nadien moeten spelen. We gaan uit van onze eigen kwaliteiten en dat is ons tot nu toe al heel goed gelukt. Volgende week tegen Hoogeinde moeten we aan de aftrap verschijnen met dezelfde mentaliteit en hetzelfde voetbal. We moeten van niemand schrik hebben.”

“Voor mij persoonlijk was het ook een heel leuke wedstrijd natuurlijk. Door het goede veld kon ik goed in mijn spel komen en twee leuke goals maken. Dat is altijd leuk om de week mee af te sluiten.”

Uit de resultaten blijkt dat tot nu toe geen enkele ploeg in staat is om Blauw Wit Temse iets in de weg te leggen. “We hebben natuurlijk heel wat kwaliteit in onze rangen, zeker als je ziet wie er nog op de bank zit” reageert Arno Weyn. “Je weet uiteraard nooit wat er nog kan gebeuren, maar we zitten nog steeds in een goede flow en gaat heel moeilijk zijn om ons daar uit te halen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – Blauw Wit Temse