In derde provinciale E eindigde SKV Overmere, in de wedstrijd tegen OB Lebbeke, met negen man. Dit belette hen niet om te winnen met 4-1. Het was Milan Audenaert die zich met drie doelpunten de goalgetter van de match mag noemen. Aanstaande zaterdag maakt Overmere de verplaatsing naar Buggenhout A.

Milan Audenaert (SKV Overmere). Foto: Qwopix – Marijn De Keyzer.

“Na doelpunten van Bram Maes en mezelf kwam er al snel een reality-check” aldus Milan Audenaert. “Kort voor het halfuur kreeg onze spits, Ersin Kekeç, een toch wel discutabele rode kaart. Dit zorgde bij ons voor een verhoogde focus, wat leidde naar een 3-0 voorsprong. Helaas kreeg Danny Van Den Heuvel op slag van rust een tweede gele kaart en moesten we met negen man verder.”

“Niettegenstaande onze numerieke minderheid zijn we in de tweede helft nooit in de problemen gekomen. Sterker zelfs, we zijn er ingeslaagd om een vierde doelpunt te maken. Het tegendoelpunt van OB Lebbeke was niets meer dan een eerredder.”

De zege werd uitbundig gevierd bij SKV Overmere. Foto: RV.

“Ook graag een speciale vermelding voor de mannen van de chiro en onze geblesseerde spelers. Het waren zijn die onze ‘harde kern’ vormden en die er ons op de lastige momenten hebben doorgetrokken.”

“Zaterdag spelen we op Buggenhout A en ik verwacht dat we de positieve flow doortrekken en opnieuw punten pakken. Van bij het begin van het seizoen hebben we linkerkolom geambieerd, ondanks de blessures en een mindere periode staat we toch op een mooie plaats in het klassement.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SKV Overmere