Met doelpunten van Rogge en Anrys stond KSK Grembergen bij de rust 2-0 voor. Nog voor het uur stelde Sparta Waasmunster gelijk langs Geenen en Vertenten. Het was Van Hauwermeiren die in de 64ste minuut de 3-2 eindcijfers vastlegde en zo de drie punten thuis hield. In het klassement blijft Grembergen, op zeven speeldagen voor het einde, op de tweede plaats staan. Komende zondag moet Grembergen aan de bak op het veld van KSK Kallo.

Jari Van Hauwermeiren (KSK Grembergen) op archiefbeeld tijdens een zaalvoetbalmatch met ARB Hamme vorig seizoen.
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Ik mag toch wel stellen dat we een ganse wedstrijd tegen een goed voetballend Sparta Waasmunster gespeeld hebben” stelt Jari Van Hauwermeiren. “De bezoekers zorgden vaak voor dreiging, zelf zorgden we ook voor gevaar en toonden we ons voor doel iets efficiënter.”

“Jammer genoeg misten we de start van de tweede helft, waardoor we al snel twee goals te slikken kregen. Daarna hebben we als team knap gereageerd en konden zo de drie punten in Grembergen houden.”

 “Ik verwacht mij tegen KSK Kallo zeker niet aan een makkelijke match. Na de 5-0 nederlaag uit de heenronde zullen ze er op gebrand liggen om revanche te nemen. Het spreekt voor zich dat we er alles gaan aan doen om onze reeks verder te zetten. Het einde van de competitie komt inderdaad in zicht, maar persoonlijk kijk ik daar niet echt naar. Het klinkt misschien cliché, maar ik bekijk het gewoon match per match. Op die manier hoop ik dat we zo hoog mogelijk kunnen eindigen in het klassement.”

Voetbal – 2de provinciale C (M) – KSK Grembergen