In sporthal ‘Het Gelaag’ nam HC Attila Temse het op tegen HBC Dendermonde 2. Het waren de ex-scheepsbouwers die, na een spannende wedstrijd, aan het langste eind trokken en wonnen met 26-23. Na vijftien wedstrijden voert Temse het klassement aan. Zondag wacht hen de uitwedstrijd tegen het nummer drie HC Aalst.

Logo HC Attila Temse (RV).

“Het was duidelijk dat Dendermonde niet zinnens was om een nieuwe nederlaag te slikken tegen ons” aldus coach Kristof Vanhoyweghen. “Het bewijs hiervan was dat ze met maar liefst zes spelers van hun liga 2 ploeg de verplaatsing maakten.”

“Het is alleszins een spannende match geworden. Na de eerste helft werd de rust gehaald met een 14-14 stand. Na de rust konden we rekenen op een sterke prestatie van onze defensie, van daaruit werden de tegenaanvallen gelanceerd die voor een kloof zorgden. In een zenuwachtig slot vonden beide teams meermaals de doelman op hun weg.”

“Op dit moment staan we met vijf ploegen op een afstand van drie punten. Bovendien moet iedereen nog tegen een aantal van de andere ploegen spelen. Het belooft alleszins een spannend slot van de competitie te worden. Zo spelen wij de komende zondag uit tegen HC Aalst en dat wordt geenszins ‘a walk in the park’.’

Handbal – Regio Oost-West (M) – HC Attila Temse