2P C Voetbal – SK Kallo: Van Landeghem en Nyarko zijn geelgeschorst. Braem, Pieters en Prassaszijn geblesseerd en Van Overtvelt (stage buitenland) zijn dit seizoen niet meer beschikbaar.

2P C Voetbal – SK Kallo: de club is rond met zijn trainersstaf voor volgend seizoen/ Christof De Schepper (T1), Nicky Gerlo (T2), Recep Bas (KT) en Roy Vriesacker (T2-beloften)

2P C Voetbal – H. Sinaai: Jens Schroyens zal dit seizoen niet meer in actie komen, Marco De Pauw en Jente Heirmans zijn geschorst. Emile Penxten heeft andere verplichtingen

2P C Voetbal – KJV Kruibeke: Robin de Vleesschouwer is geschorst. Noah smet en Daan van Droogenbroeck zijn nog op vakantie en Jens Matthijssens is zeer twijfelachtig.

2P C Voetbal – KSK Kieldrecht: Buiten de langdurige afwezigen en de twijfelachtige Van Guyse (hele week ziek) is iedereen inzetbaar

2P C Voetbal – White Boys: Daan van der Loo is twijfelachtig.

2P C Voetbal – KV St. Gillis: Mounir Kissami, Michiel Murphy en Robby Van Hamel zijn out. Ilias Amazou is niet verschenen op training.

2P C Voetbal – SK Grembergen: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – KFC Vrasene: Van Spittael blijft out. Temmerman en Vercauteren zijn geschorst. De Smit en Konrad keren terug bij de selectie. Van De Vyver ontbreekt om privéredenen

2P C Voetbal – Heikant Zele: Vinnie Frans, Addo Lardenoit en Matteo Christiaens zijn out

2P C Voetbal – SK Kemzeke: Lothar Ottevaere is geschorst. Bryan Caluwé, Mattijs De Witte zijn geblesseerd en Stijn Borghijs is out

2P C Voetbal – Sp. Waasmunster: Ridwan Gyselinck en Birger Dutoit zijn niet inzetbaar. Christoph Neus en Matthew Keogh zijn met vakantie. Afonso Perraes Henriques is geschorst.

2P C Voetbal – FC Sint-Gillis-Waas: Victor Marin, Louis de Mulder en Nils Marin zijn geblesseerd. Ward Van Duyse is met vakantie. Pieter Vervaet is voor dit seizoen niet meer inzetbaar wegens rugblessure.

2P C Voetbal – FC Moerbeke: iedereen is inzetbaar

2P C Voetbal – SKN Sint-Niklaas: Alessandro Moi (werk) en Yoran van Goethem (schoolreis) ontbreken. Eduard Adu is geschorst.

2P C Voetbal – Juv. Schoonaarde: Gianny Schockaert is out voor de rest van het seizoen, Yannick Boone is out met spierletsel, Bram De Gucht is met school op vakantie, Carl van Riet heeft een spierletsel. Dante De Wilde blijft out.