FC Hoogeinde eindigde de reguliere competitie met een 2-4 overwinning tegen SKN Sint-Niklaas B. In de rangschikking leggen ze beslag op de derde plaats, op één punt van Bosdam Beveren. In de eerste wedstrijd voor de eindronde moeten ze aan de slag tegen FC Ronse, dat in vierde provinciale C afklokte op de vijfde plaats.

FC Hoogeinde ziet derde provinciale helemaal zitten. Foto: RV.

“Als we terugblikken op het competitieverloop dan mogen we zeer tevreden zijn over ons seizoen” luidt het bij Jorick Thijs. “We sluiten  de competitie af met 28 punten op 30, we hebben enkel punten laten liggen tegen kampioen Blauw Wit Temse. We hebben vooral thuis van het Gilbert Beckstadion een onneembare vestiging gemaakt.”

“Als ploeg vinden we het een leuke uitdaging om Ronse te bekampen. Dit is een ploeg die we totaal niet kennen. Gezien de inzet zijn eindrondes altijd speciale wedstrijden om te betwisten. Positief is dat we in beide ronden het thuisvoordeel, dit kan ons alleen maar helpen.”

“Vorig seizoen zat de eindronde er voor ons al op na één wedstrijd. Ik kan je verzekeren dat de ganse groep erg gemotiveerd is om nu beter te doen. Hoogeinde is meer dan ooit klaar om een plaats in te nemen in derde provinciale. Het is aan de ploeg om dit morgen tegen Ronse te bewijzen.”

Voetbal – 4de provinciale E (M) – FC Hoogeinde