Nadat in de reguliere competitie Klinge de titel pakte, wil Robur er alles aan doen om de promotie af te dwingen via de eindronde. In de eerste wedstrijd waren ze vrij geloot, donderdag moeten ze aan de bak tegen Sparta Wortegem.

Jens Bogaert (KVK Robur). Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“We zijn klaar voor de match tegen Sparta Wortegem” klinkt het strijdlustig bij Jens Bogaert. “We kennen hen niet, maar van onderschatting is zeker geen sprake. We zijn het voorbije seizoen steeds uitgegaan van onze eigen sterkte en die lijn willen we doortrekken in de eindronde.”

“We hebben gans het seizoen hard gewerkt en zijn klaar om donderdag ons beste spel te laten zien. Onze verwachtingen zijn hoog. We willen de overwinning pakken en laten zien wat we als team kunnen presteren. We hebben er vertrouwen in en gaan er dan ook alles aan doen om door te gaan in de eindronde.”

“Het is al een fantastisch seizoen geweest, het is alleen jammer dat we net naast de titel gegrepen hebben. Het was ons doel om te promoveren dit jaar, dit houdt dus in dat we via de eindronde vol voor die promotie willen gaan. Op die manier willen we ook onze coach, Andy Marin, bedanken voor de prachtige jaren. We willen hem absoluut naar Holland sturen met een prijs.”

“Al gans het seizoen hebben we al kunnen rekenen op de geweldige steun van onze supporters. Het is fantastisch om op het veld de steun van onze fans te voelen. We hopen dan ook dat er voor de wedstrijd tegen Wortegem veel supporters zullen aanwezig zijn om ons aan te moedigen. Hopelijk kunnen we er samen tijdens en na de wedstrijd een feest van maken.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – Robur