Vanaf september starten Mounir Kissami en Soufiane Zahriou in Lebbeke met een voetbalacademie. De trainingen zullen gegeven worden op woensdagnamiddag of zondagvoormiddag. Dit is afhankelijk van de voorkeur en de trainingsbelasting.

Mounir Kissami en Soufiane Zahriou (Vista Soccer Academy). Foto: RV.

“In onze voetbalacademie zal ondermeer aandacht besteed worden aan specifieke techniektraining en is geschikt voor alle leeftijden” aldus Mounir Kissami. “We hebben ons project de naam gegeven van ‘Vista Soccer’. “

“De samenstelling van de groepen zal niet gebeuren op geboortejaar, maar op basis van het niveau. We doen dit om ten allen tijde de kwaliteit te waarborgen. We willen de focus leggen op drie diensten: 1) specifieke techniektraining in groep, 2) privé training – 1 op 1 of in beperkte groep en 3) performance opvolging van spelers op langere termijn. Onze trainers hebben (inter)nationale ervaring en beschikken over de nodige diploma’s om de spelers zo professioneel mogelijk te begeleiden.”

Voor meer informatie of inschrijvingen kan men Mounir Kissami of Soufiane Zahriou contacteren via een persoonlijk bericht of via hun website www.vistasoccer.be. Men kan hen ook volgen op FB en andere socials zoals op Instagram onder Vistasoccer of op TikTok zijn ze te vinden onder Vistasocceracademy.

Voetbalacademie