SVE Bazel heeft zondag meteen zwaar uitgehaald tegen SKL Doorslaar B, toch was het wachten tot na de rust vooraleer ze op voorsprong konden klimmen. Met doelpunten van Tom Verbert, Nalan Heyrman, Emile Ewunkel, Ibrahim Madah en Dries Stuer werd het 5-0 en scoorden er maar liefst vijf spelers. Zaterdagavond spelen ze uit bij Svelta Melsele B, dat de voorbije speeldag een punt pakte op het veld van VKS Hamme-Zogge.

Logo SVE Bazel (RV).

“We zijn goed aan de match begonnen” klinkt het bij kapitein Ruben Stuer. “Eigenlijk hadden we na vijf minuten al 2-0 moeten voor staan. Daarna was het niet goed en speelde we een vrij slechte eerste helft. Ik vond het voetballend niet goed, we maakten ook teveel de verkeerde keuzes. Kortom we hebben het ons eigen zeer moeilijk gemaakt. Al snel na de rust kwamen we op voorsprong en het was duidelijk dat de veer gebroken was bij Doorslaar B, dat op zich een vrij goede wedstrijd speelde.”

“Zaterdag moeten we naar Melsele B, waar we ons mogen verwachten aan een zeer energieke en jonge ploeg. We zullen er moeten voor zorgen dat we direct scherp aan de wedstrijd beginnen. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd. Het belangrijkste voor ons is dat we terug plezier vinden in het voetbal na een slecht seizoen. We zien dan wel waar we uitkomen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – SVE Bazel