Na een gemiste start knoopte KVK Robur vorige week aan met een overwinning tegen Eksaarde. De voorbije speeldag slaagden ze erin om de drie punten te gaan halen op het veld van topfavoriet FC Moerbeke. Kort na de rust legde Leenderd Coppens de bal in het netje, diep in de tweede helft verdubbelde Jens Bogaert de score.

25/09/2022; Hamme; © Geert De Rycke; Voetbal mannen ; KVK Robur 2 Michael Van Hoey – FC Eksaarde

“Het was een moeilijke wedstrijd, maar we waren goed voorbereid” klinkt het bij Michael Van Hoey, de kapitein van Robur. “We wisten hoe Moerbeke hun spel speelt en dat hebben we vrijwel perfect opgevangen. We zijn na de rust gedreven uit de kleedkamers gekomen en hebben in de tweede helft het verschil gemaakt.”

“Zondag volgt inderdaad SV Melsele B” gaat Michael Van Hoey verder. “We weten dat zij over een sterke ploeg beschikken, maar laat ons vooral naar onszelf kijken en niet naar andere ploegen. Onze kern is sterk genoeg om in deze reeks tegen elke ploeg te winnen. Na onze nul op negen hebben we nu twee overwinningen op rij, hopelijk zijn we vertrokken naar de bovenzijde van het klassement. Met dit team horen we daar ook thuis.”

Ten opzichte van vorig seizoen is onze ploeg versterkt” aldus Michael Van Hoey. “Dat wil ook zeggen dat we beter moeten kunnen doen dan vorig seizoen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – KVK Robur