De heren van Panda’s Lokeren zijn succesvol aan de nieuwe competitie begonnen. Ze wonnen maar liefst alle drie hun wedstrijden, waarvan er twee buitenshuis waren. Komende weekend krijgen ze Zoovoc Lievegem op bezoek dat op zoek gaat naar de eerste punten.

Dries Dillen (VC Panda’s Lokeren heren).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Onze eerste twee matchen liep het tamelijk vlot” blikt Dries Dillen terug. “Ruben Arens en Sam Fruytier wisten telkens, van op de hoeken, vlot te scoren.  Door de stabiele receptie van Ben De Witte lukte het mij vlot mijn midden en opposite Tijs Vervaet te vinden.”

“De match van vorige week tegen Eevoc was een match met veel strijd. Er waren kansen langs beiden kanten, maar gelukkig trokken wij aan het langste eind. Een sterke Seppe Vervaet en een goede opslagreeks van Dzambolat Kotskiev maakten mee het verschil. Langs onze kant hadden we natuurlijk ook het voordeel dat we veel konden wisselen, wat bij Eevoc minder het geval was. De dubbele wissel, waarbij Timothy De Veirman en Jonas Verschraege, inkwamen bleek een succes te zijn. Ik denk dat deze overwinning wel eens van goudwaarde zou kunnen zijn. We hebben het vermoeden dat er op Eevoc weinig ploegen zullen gaan winnen.”

“Nu volgt Lievegem, een ploeg die het ons vorig seizoen wel knap lastig hebben gemaakt. We hopen er dan ook op om deze ‘vernedering’ ongedaan te maken. We hopen dat, net als vorige week, Nathan De Brauwer en Jens De Colvenaere mee voor de zege zullen zorgen. Vermits onze coach, Frank Vanhove, in het verleden Lievegem al coachte ligt ook hij gebrand op een overwinning.”

Volleybal – Promo 1 (M) – VC Panda’s Lokeren