Na vier wedstrijden moeten de dames van Svelta Melsele zich tevreden stellen met drie punten. Vorig weekend verloren ze met 1-0 van Sint-Truidense. Morgen nemen ze het op tegen SV Noorse, die het momenteel moeten stellen met één punt.

Kirsten Van Dessel (Svelta Melsele dames A).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“Morgen krijgen we inderdaad Noorse op bezoek” aldus Kirsten Van Dessel. “Eigenlijk waren we goed aan de competitie begonnen met een 4-1 overwinning tegen Kontich. Sedertdien laat de factor ‘geluk’ het toch wel wat afweten. Zo hebben we tweemaal op rij nipt verloren en dat in matchen die we gewoonweg hadden moeten winnen.”

“Vorige week pakte onze keepster al na een dik kwartier rood. Ik vind dit overdreven, maar ja de scheidsrechter heeft uiteindelijk altijd het laatste woord. De week daarvoor kreeg een andere keepsters slechts geel na een veel grovere fout. Dit toont nog maar eens aan dat het ons niet echt meezit.”

“Nu komt Noorse, een ploeg die we nog kennen van vorig seizoen aangezien we er toen ook tegen gespeeld hebben. We mogen ons niet miskijken op het klassement, we weten dat zij over een stevige ploeg beschikken. Hoe dan ook morgen blijven de drie punten in Melsele.”

“Ik weet heel goed wat onze ploeg allemaal kan, het is dan ook zonde om drie weken op rij geen punten te pakken. Het klopt wat onze trainsters zeggen. De trainingen zijn goed en op niveau, dit alles moet nu nog omgezet worden op wedstrijden. Laat ons daar dan morgen maar mee beginnen, we gaan vechten voor elkaar en voor iedere bal.”

Voetbal –Interprov. B (V) – Svelta Melsele dames A