Promovendus HRS Haasdonk B won zaterdagavond met 6-0 cijfers van SK Wachtebeke. Het won maar liefst negen van de tien wedstrijden en pakt hiermee de eerste periodetitel. Volgende week wacht hen de uitwedstrijd op Robur, het nummer twee van het klassement. We vroegen Mo Siali, de maker van twee doelpunten, om enige toelichting.

Mo Siali (HRS Haasdonk B).
Foto: www.qwopix.be – Marijn De Keyzer.

“De overwinning tegen SK Wachtebeke is de absolute verdienste van gans de ploeg” luidt het bij Mo Siali. ”Het is natuurlijk altijd fijn als je daar zelf een extra steentje kunt toe bijdragen. Ik vind dat we vrij scherp aan de wedstrijd begonnen zijn, al deed Wachtebeke in de eerste helft nog redelijk hard mee. Bij de rust stond het 1-0.”

“In de tweede helft hebben we hen volledig weggedrukt. De score is na de rust dan ook opgelopen tot een 6-0. Dat is een mooi resultaat, dit dankzij het knappe werk van het ganse team. Ik wil mijn teamgenoten dan ook graag feliciteren.”

“Volgende week spelen we inderdaad op Robur. Of ik zelf zal spelen dat is uiteraard een keuze die van bovenaf komt. Het voorbije weekend moest ik vooral mijn negentig minuten rond maken. Ik ben uiteraard blij dat ik deze op deze manier heb kunnen invullen.”

Voetbal – 3de provinciale E (M) – HRS Haasdonk B